Location: Wommelgem, Antwerp (Belgium)

Bedrijfsvoorstelling

OMP is een internationale topspeler in Supply Chain Planning Software en Consultancy. Meer dan 600 collega’s werken vanuit ons hoofdkantoor in België en filialen in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Amerika, het Verenigd Koninkrijk, China, Spanje, India en Brazilië.

We zijn als HR Team op zoek naar een enthousiaste collega om mee te bouwen aan een innovatief en dynamisch HR-beleid ter ondersteuning van onze groei.

Ons team draagt zorg voor het hele HR-gebeuren (administratie, legal, compensation & benefits, recruitment, talent …) voor het hoofdkantoor en de filialen.

Functiebeschrijving

Je ontwikkelt, implementeert en onderhoudt aantrekkelijke en competitieve compensation & benefits programma’s. Je spitst je toe op zowel het wettelijke, fiscale en bedrijfseconomische aspect. Je neemt tevens het cijfermatige aspect ter harte (kosten/baten analyses). Waar je collega voornamelijk focust op de buitenlandse filialen, behartig jij hoofdzakelijk het Belgische beleid.

Deze projecten omvatten topics zoals: mobiliteit, flexibiliteit, verlofregeling, groepsverzekering, internationale tewerkstelling, detachering, extra legale vergoedingen, bonus plannen, verzekeringen …

Daarnaast zorg je ervoor dat alle dossiers up-to-date blijven, onderzoek je nieuwe elementen en voer je benchmarks uit.

Je vertaalt HR data naar KPI rapportering en analyses ter ondersteuning van het management.

Omwille van onze internationale structuur is het een uitdaging om een uniform en competitief beleid uit te werken voor zowel het hoofdkantoor als de filialen. Je wordt hierin ondersteund door het team en de lokale partners. Je ondersteunt en adviseert de organisatie en haar medewerkers.

Je rapporteert aan de Global HR Manager en je werkt nauw samen met het Comp & Ben team en het management.

Profiel 

  • Je bezit een Master diploma (Handelsingenieur, Toegepaste Economische Wetenschappen, Rechten …);
  • Je hebt minstens 7 jaar ervaring in een HR Compensation & Benefits omgeving;
  • Je bent hands-on, analytisch, resultaatsgericht en proactief in je denken en handelen;
  • Je het excellente Excel kennis en een passie voor het analyseren van het wettelijke kader, cijfers en data;
  • Je houdt van een uitdaging en je voelt je thuis in een dynamische omgeving.
  • Je bent mens gericht, en communiceert vlot in het Nederlands en het Engels, zowel schriftelijk als mondeling. Kennis van het Frans is een pluspunt.

Aanbod

Wij bieden een boeiende job vol afwisseling in een internationale en dynamische omgeving waar nieuwe initiatieven gestimuleerd worden. Je kan rekenen op een competitief salarispakket met extralegale voordelen (e.g. bedrijfswagen), in overeenstemming met competenties en ervaring.

 

 


Back to filter | Send your CV