Testspecialist

Location: Wommelgem, Antwerp (Belgium)

OMP is een van de leiders in supply chain planning software. Door onze enorme groei zijn we op zoek naar een testspecialist.

Als softwaretestspecialist voor Build en Release testing, zal je nauw samenwerken met de verschillende software development teams, alsook met de functionele product owners, met als doel de juiste focus te definiëren, businessresultaten te behalen en nieuwe features te leren kennen. Je zal deel uitmaken van het Quality team.

Jouw Uitdaging

Je zal vertrekken van functionele en technische designdocumenten om testscenario’s op te stellen. Je zal deze scripts opmaken, ontwikkelen en uitvoeren aan de hand van verschillende tools.

Daarnaast moet je zo nauwkeurig mogelijk je timing kunnen inschatten, en ook de prioriteit en complexiteit bepalen van de testactiviteiten. Je bent eveneens verantwoordelijk om de testomgeving te optimaliseren en uit te breiden.

Je zal bugs achterhalen en je acties documenteren. Het is belangrijk daarbij alle partijen te informeren op een permanente basis.

Naast het testen van de software, is het Quality team eveneens verantwoordelijk voor de ontwikkeling van scripts om installaties bij de klant te upgraden. Je zal consultants adviseren hoe deze upgrades uit te voeren.

Jouw Profiel

Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma en/of gelijkwaardig door meerdere jaren ervaring in het Supply Chain-domein. Een certificaat in softwaretesten (ISTQB/TMAP) is een pluspunt.

Je hebt 2 tot 3 jaar ervaring in een softwaretestrol: test methodologieën, tools, processen, het schrijven van duidelijke, beknopte en begrijpbare testscenario’s en testcases. Ervaring met QA en performancetesten zijn een pluspunt.

Je hebt een degelijke IT-technische achtergrond. Je hebt ervaring met scriptingtalen en SQL/Oracle.

Je hebt een passie voor het verbeteren van kwaliteit van software en je haalt voldoening uit het vinden van bugs.

Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, zowel geschreven als gesproken.

Je hebt uitstekende communicatievaardigheden.

Je werkt nauwkeurig, maar behoudt het globale overzicht.

Je bent leergierig, analytisch en je kan de focus behouden onder stress.

Jouw Bedrijf?

OMP is een ‘best-in-class’ consulting- en softwarebedrijf dat wereldwijd Supply Chain Planning Solutions aanbiedt voor verschillende industrieën. Enkele van onze klanten zijn: BASF, ArcelorMittal, Johnson & Johnson, Barry Callebaut, Yoplait en Michelin.

We zijn een groeiend internationaal bedrijf met ons  hoofdkantoor in Wommelgem en satellietkantoren in Drongen en Waver. Daarnaast hebben we regionale kantoren in de Verenigde Staten, China, Brazilië, Frankrijk, Nederland, Duitsland en India.

 

   


Back to filter | Send your CV